Kako da uplatim depozit platnom karticom?

Da biste izvršili uplatu depozita platnom karticom, potrebno je da se kao registrovani korisnik ulogujete na svoj nalog, odaberete Vaš profil u gornjem desnom uglu, zatim izaberete sekciju “Uplata” gdje je prva stavka načina plaćanja “Uplata platnom karticom“.

Kada izaberete način plaćanja platnom karticom, potrebno je popuniti polja za unos, i to:

  • PAN (Broj kreditne kartice – broj koji se nalazi na prednjoj strani Vaše kartice)
  • Datum isteka kartice
  • CVV – Trocifreni broj koji se nalazi na poleđini kartice (Kontrolni broj platne kartice)
  • Iznos uplate

Nakon unesenih podataka prvenstveno je potrebno štrikirati polje “Pročitao sam i prihvatam pravila korišćenja” nakon toga se bira polje “UPLATA”.

VAŽNO: Ukoliko prilikom prve uplate platnom karticom ostavite štrikirano polje “Sačuvaj ovu karticu?”- za svaku sljedeću uplatu, dovoljno će biti da unesete željeni iznos uplate, nakon čega će depozit biti odmah vidljiv na Vašem korisničkom nalogu.

Na taj način ćete biti u prilici da koristite i opciju Instant uplata, koja podrazumijeva da ukoliko u toku igre Casino igrica ostanete bez sredstava na nalogu, kliknete na dugme “Uplata”, koje će se pojaviti na uređaju na kojem igrate.

Sve što je potrebno je da unesete iznos koji želite da uplatite sa Vaše platne kartice i nastavite nesmetano da igrate bez prekidanja igre.

Minimalna uplata depozita platnom karticom je 5 EUR.

Maksimalna uplata depozita platnom karticom po transakciji je 1000 EUR.

Platne kartice koje su podržane za plaćanje su: Visa card, Master card, Maestro card.