Šta je „Edit Bet”?

Funkcija „Edit Bet” (uredi opkladu ) koristi funkciju Cash Out. Prilikom uređivanja opklade, postojeća opklada se isplaćuje i izvršava se nova opklada sa uređenim promjenama, koristeći Cash Out iznos kao ulog. Nova opklada će biti izvršena na trenutno aktuelnim dostupnim za igru,  bez obzira na početne kvote.

„Edit Bet“ se nudi kada je Cash Out dostupan i kada tiket nije obrađen. To znači da čak i ako je određeni broj opklada u okviru tiketa već obrađen, i dalje ćete imati opciju da koristite funkciju „Edit Bet“. Za neobrađene pojedinačne opklade, imate mogućnost da zamijenite ili dodate izbore.

Možete napraviti više promjena, uključujući kombinaciju dodavanja, zamjene ili uklanjanja izbora, u istom zahtjevu za uređivanje opklade. Štaviše, ne postoji ograničenje koliko puta možete da izmijenite opkladu.

Kako da izmijenite Vašu opkladu?

Prijavite se na Vaš korisnički nalog. Nakon prijave, potrebno je da pristupite sekciji „Moji tiketi“.

Otvorite tiket za koji želite da izmijenite opklade.

Izaberite „Uredi“ u gornjem desnom uglu tiketa.

Zatim možete dodati, zamijeniti ili ukloniti opklade.

Prilikom uređivanja opklade, svi izbori koji su obračunati biće uklonjeni iz prikaza „Edit Bet“ , međutim, poravnanja ovih izbora se i dalje uzimaju u obzir u izračunavanju Cash Out-a.

Kada je izbor suspendovan i stoga Cash Out nije dostupan, opcija „Edit Bet“ neće biti dostupna.

Dodavanje opklade

Da biste dodali izbor, izaberite „Uredi“, a zatim „+ Dodaj događaj“. Zatim ćete biti prebačeni na početnu stranicu sporta i prikazaće vam se iskačući prozor koji vas obavještava da pregledate sajt i dodate izbore.

Odabirom izbora iz bilo koje sekcije on se dodaje na privremeni tiket za klađenje, koji će se prikazati na dnu ekrana. Kako bi se vratili unutar tiketa potrebno je u donjem lijevom uglu da  izaberete “Uređivanje…” i tiket za klađenje će se automatski ažurirati.

Da biste podnijeli zahtjev za uređivanje opklade, izaberite „Dodaj događaj“ da biste ažurirali listić za klađenje novim izborima, a zatim „Spremi promjene“, a zatim „Potvrdi“.

Zamjena opklade

Da biste zamijenili izbor, izaberite „Izmijeni opkladu“, a zatim izaberite izbor na listiću za klađenje koji želite da zamijenite.

Zatim će vam se prikazati iskačući prozor za izbor zamjene gdje možete da izaberete alternativni izbor sa istog marketa. Tiket za klađenje će se automatski ažurirati novim iznosom za povraćaj kako bi se uračunao zamijenjeni izbor.

Da biste poslali svoje izmjene, izaberite „Gotovo“ da biste ažurirali svoj listić za klađenje novim izborom, a zatim „Spremi promjene“, a zatim „Potvrdi“.

Uklanjanje opklade

Da biste uklonili izbor, izaberite „Izmijeni opkladu“, a zatim kliknite na ikonu „kanta “ pored izbora. Listić za klađenje će se automatski ažurirati novim iznosom za povraćaj kako bi se uračunalo uklanjanje izbora.

Da biste poslali zahtjev za uklanjanje, izaberite „Spremi promjene“, a zatim „Potvrdi“.