Dvostruka sigurnost naloga

Višefaktorska autentikacija (MFA) je metoda autentifikacije koja zahtijeva od korisnika da obezbijedi dva ili više faktora verifikacije da bi dobio pristup korisničkom nalogu.

OTP je jednokratni kod koji vam stiže putem SMS-a prilikom prijave na Vaš nalog, čime se maksimalno povećava sigurnost pristupa vašem nalogu.

Ukoliko želite da aktivirate dodatnu sigurnost korisničkog naloga, potrebno je da u okviru profila na korisničkom nalogu, odaberite sekciju BEZBJEDNOST.

  • Nakon što ste odabrali sekciju BEZBJEDNOST, ukoliko imate dodat broj telefona na Vašem nalogu, i želite da aktivirate OTP na tom broju, potrebno je da kliknete da dugme za verifikaciju broja telefona. Unesite kod za verifikaciju koji je stigao na vaš broj telefona i u sljedećem koraku odaberite dugme za aktivaciju OTP kod-a.
  • Ukoliko ste verifikovali broj telefona i želite da vam na tom broju stiže OTP kod, potrebno je da kliknete na dugme za aktivaciju OTP kod-a
  • Nakon toga aktivacija je uspješna.
  • Prilikom naredne prijave na korisnički nalog, nakon unosa korisničkog imena i lozinke, unesite OTP kod koji Vam je stigao na broj telefona.